Deliveli Siyasete Girebilir!

0
737

Turgut Deliveli’ye, Belediye Başkan Adaylığı Teklif Yapıldığı İddia Ediliyor

İskenderun’un tanınmış simalarından, İskenderun Anadolu Lisesi’nin Beden Eğitimi Öğretmeni Turgut Deliveli’ye, bir siyasi parti tarafından İskenderun Belediye Başkanı adaylığı için teklif götürüldüğü siyasi kulislerde dillendiriliyor. Son dakika gelişmesi olarak ortaya atılan iddialara göre Turgut Deliveli’ye yapılan teklifin ardından, dostlarının ve sevenlerinin de partinin bu teklifini kabul etmesi yönünde baskı yaptığı öne sürülüyor.

Adının açıklanmasını istemeyen Deliveli’nin yakın dostlarından biri konuyu değerlendirirken; “Turgut Deliveli, her siyasi partinin aradığı ideal aday portesine, bana göre uyan birisidir. Adıyla, geçmişiyle, ailesiyle, soyadıyla, sayılan, sevilen ve tanınan bir insan. Hemen her siyasi parti tanınmış, kariyeri olan ve oldukça da sevilen isimleri arar. Bu manada Turgut Deliveli 7’den 70’e herkes tarafından sevilen bir arkadaşımız. Turgut Deliveli’ye bu teklifi götüren siyasi parti de, işaret ettiğim bu özellikleri ve güzellikleri için Turgut Deliveli’ye bu sürpriz teklifi yaptı. Turgut beyin yerine olsam, bu teklifi kabul ederdim” diye konuştu.

Öte yandan gelişmeler karşısında suskunluğunu koruyan Turgut Deliveli’nin giderek daralan yerel seçim takvimi süresi içinde karar verip, ona göre bir hamle yapması bekleniyor. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here