Culha; “Karaağaç ve Nardüzü’ne Haksızlık Yapıldı”

0
206

ikem-nazım culhaCHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Nazım Culha 1994 yılında kurulan, İskenderun’un ilk özel okulu ve Arsuz ilçesinin de kurulmasıyla Arsuz sınarlarında kalan Özel İkem Koleji’ni ziyaret ederek Genel Müdür Levent Hakkı Yılmaz, okul idaresi ve öğretmenlerle buluştu.

150 çalışanı ve 1050 öğrencisiyle bölgenin en büyük özel okulu olan Özel İkem Koleji’ndeki buluşmada, proje desteği ve Arsuz Belediyesi’ne her türlü katkı sözü veren Genel Müdür Levent Hakkı Yılmaz, proje üreten iki kurum İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ile İkem Koleji olarak hazır olduklarına dikkat çekti.

Oldukça samimi ve neşeli bir atmosferde gerçekleşen ziyarette konuşan Nazım Culha, İskenderun’un dibinde hizmet veren Özel İkem Koleji’nin önce İskenderun’un sonra da Arsuz ilçesinin de ilk özel okulu olduğunu söyledi.

Ziyarette ayrıca Nazım Culha’nın eğitimci yönü de ortaya çıktı. Elektrik Mühendisliği’nden önce Eğitim Enstitüsü mezunu olarak bir süre sınıf öğretmenliği yaptığını açıklayan Nazım Culha, öğretmenlerin yaptığı ulvi ve meşakkatli görevin zorluklarını çok iyi bildiğini ifade etti.

Arsuz’la ilgili projelerle birlikte, İskenderun’la iç içe olan Karaağaç ve Nardüzü’nün Arsuz ilçesine bağlanmasının büyük bir hata olduğuna dikkat çeken Culha, yerel seçimlerin ardından CHP’nin iktidarında bizzat kendisinin vereceği teklifle Karaağaç ve Nardüzü’nün ayrı bir ilçe yapılması veya İskenderun’a bağlanmasını isteyeceğinin sözünü verdi.

24 yıldan bu yana Karaağaç’ta yaşadığını belirten Özel İkem Koleji Genel Müdürü Levent Hakkı Yılmaz da, Arsuz Belediye Başkanlığı süresince kendilerinden istenen her türlü göreve hazır olacaklarını söyledi. Yılmaz, İskenderun ile Arsuz Belediyelerinin birlikte proje üretmelerinin önemli olduğu vurgusunu yaparak, İskenderun sahilindeki iskeleden Arsuz’a feribot seferlerinin önemli bir açığı kapatacağına dikkat çekti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here