“Turkish Airlines Lounge Hatay” Açıldı

0
169

havaalanı açılış1Türk Hava Yolları’nın mozaik desenli özel yolcu salonu; “Turkish Airlines Lounge Hatay”ın resmî açılışı geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşti.

Uzun bir süredir Hatay-İstanbul-Hatay karşılıklı seferlerinde yolcularına Business Sınıf’ta da uçuş imkânı sağlayan Türk Hava Yolları,  Hatay Havalimanı’nda yer alan özel yolcu salonunu yolcularının istifadesine sunuyor.

Hatay’ın taş evlerinden ilham alınarak 105m2’lik alan üzerine tesis edilen, 30 kişilik yolcu kapasitesine sahip “Turkish Airlines Lounge Hatay”, Hatay Arkeoloji Müzesi’nin en bilinen mozaikleri ile dekore edildi.

havaalanı açılış2

“Turkish Airlines Lounge Hatay”da zengin ikram çeşitleri, konforlu dinlenme ortamı, ofis ve internet donanımı sayesinde uçuş deneyimini daha da kolaylaştıracak her türlü rahatlık sunuluyor. Ayrıca, uçuş işlemlerinin daha hızlı ve kolay gelişmesine yönelik check-in işlemlerini tamamlayan yolcular, “Turkish Airlines Lounge Hatay” özel güvenlik noktasından geçerek uçaklarına daha rahat ulaşabiliyorlar.

Yurt içi ve aktarmalı olarak yurt dışına yolculuk yapmakta olan Business, Elite Plus, Elite, Classic Plus ve Star Alliance Gold Kart sahibi yolcular, Hatay Havalimanı İç Hatlar Terminal Binası içerisindeki asma katta ayrılmış özel alanda bulunan “Turkish Airlines Lounge Hatay”da Türk Hava Yolları ayrıcalığından yararlanabiliyorlar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here