‘Çocuklarımızın Yüzünü Güldürmek İstiyoruz!’

0
79

Facebook üzerinde yardım amaçlı kurulan ‘İskenderun Gönüllü Gençlik Platformu’ ihtiyaç sahiplerine yardım etmeye devam ediyor.

İskenderun’da yardıma muhtaç ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılayan ve aynı zamanda çocukları giydiren ‘İskenderun Gönüllü Gençlik Platformu’ bu kez de 50 çocuğu kapsayacak şekilde bot ve mont yardımına hazırlanıyor. Kış ayının gelmesiyle birlikte çocukları sevindirecek olan bu projeye bütün İskenderun halkının katılması bekleniyor. Grup kurucusu Hanifi Kapçak; “50 çocuğu sevindirmeyi düşünüyoruz. Bot ve mont alarak onları hem soğuktan korumak hem de yüzlerini güldürmek istiyoruz” dedi.

Grup yöneticileri Orhan Elmas, Nilgün Kapçak, Adile Çınar, Berat Boran, Sinem Sezen Yangın, kurucu üyeler Ejder Geçkalan ve Soner Azab ile bir aile içerisinde koordineli bir şekilde çalışan Hanifi Kapçak, bütün İskenderun halkını bu yardım grubuna davet etti. Hanifi Kapçak hayırseverler ne kadar çok yardım ederlerse o kadar çok ihtiyaç sahibine ulaşabileceklerini söyledi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here