Çocuklara Yeni Yıl Eğlencesi ve Hediyeler

0
87

İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği’nde yeni yıla girmenin sevinci, eğlence ve hediyelerle doyasıya yaşandı.

Dörtyol’da faaliyet gösteren My Life Fitness Merkezi sahibi Ayşegül Şeker ve ekibinin koordinasyonu ve İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği yöneticilerinin ortak girişimleri sonucu çocuklara yeni yıl etkinliği düzenledi. Yeni yılı neşe içinde ve çeşitli armağanlarla karşılamak için hazırlanan çocuklar, gerçekleşen etkinlikte dans gösterilerini neşe içinde izlerken, sahnede oynayan ablalarına da neşe içinde eşlik ettiler.

Çeşitli müzikler eşliğinde batı ve yöresel oyunlar ile eğlencenin tadına varan çocuklar,  gönüllerince zaman geçirdiler. Ayşegül Şeker ve arkadaşlarının zumba gösterileri ile çocuklar neşelenirken, kendilerini piste atarak, dans eden ablarıyla birlikte zumba yaptılar.

Bundan sonraki süreçte de derneğe olan katkılarının devam edeceğini söyleyen Ayşegül Şeker, yapılan çalışmanın amacının çok anlamlı olduğunu belirterek yardıma ihtiyacı olan her çocuğa duyarlı yaklaşılması gerektiğini ifade ederek; “Tüm insanlarımızı, yardıma ihtiyacı olan çocuklarımıza yardım etmeye davet ediyorum” dedi.

İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı ise Ayşegül Şeker ve ekibine katkılarından ötürü teşekkür ederek verilen desteğin çok anlamlı olduğunu belirtti. Bundan sonraki süreçte de dernek etkinliklerinde Ayşegül Şeker ve arkadaşlarını görmekten mutlu olacaklarını dile getiren Başkan Çakmaklı, dernek çalışmalarına verilen desteklerin anlamlı olduğunu belirtti.

Çakmaklı; “Bu çocuklar bizim çocuklarımız. Onlara sahip çıkmak destek olmak ve topluma birer yararlı birey olarak yetiştirirsek ne mutlu bizlere. Bu duygu ve düşüncelerle bu günkü etkinliğimizi düzenleyen Ayşegül Şeker ve arkadaşlarına yeni yıl hediyeleri ve bu etkinlik için teşekkür ediyoruz. Ve başta çocuklarımız aileleri ve tüm insanların yeni yılını kutluyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here