Çınarlı Köyü Sakinlerinden Dönmez’e Sıcak Karşılama!

0
280

mehmet dönmez29Seçim çalışmalarını sürdüren Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Dönmez, bu kez Çınarlı Köyü sakinleriyle bir araya geldi. Seçim çalışmalarını durmaksızın sürdüren Dönmez’i köy sakinleri sıcak ilgi ve samimiyetle karşıladı. Gerçekleşen toplantıda Çınarlı Köyü Muhtarı Necati Bahriyeli de hazır bulundu.

Karşılıklı sohbet şeklinde geçen toplantıda konuşan Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, Çınarlı Köyü halkının sorun, sıkıntı ve taleplerini dinledi.

İskenderun Belediyesinin Ak Belediyecilik ile buluştuğunda tüm bu sıkıntıların tarihe gömüleceğini kaydeden Dönmez; “Ak Parti’nin tek amacı milletine ve ülkesine hizmettir. Son 10 yılda da bunun örneklerini görüyoruz. Türkiye Ak Parti ile çok mesafe kat etti. Kişi başına düşen milli gelir arttı. Ülkemizin dört bir yanına yapılan hizmetler ile insanımızın huzur ve refah seviyesi yükseldi. Şimdi önümüzde 30 Mart 2014 yerel seçimleri var. Bu seçim adeta özellikle de Hatay için kaderimizi belirleyecek bir seçimdir. Çünkü bu seçimde Hatay yeniden inşa edilecek. Hatay Büyükşehir’i ve İskenderun’u AK Belediyeciliğe teslim ettiğimizde kendi geleceğimiz ve çocuklarımızın geleceği de garanti altına alınacak. Hep birlikte gece gündüz demeden çalışmalıyız” diye konuştu.

Aday adayı Dönmez’in ziyaretinden son derece memnun olduklarını vurgulayan Çınarlı Köyü sakinleri de Ak Belediyeciliği İskenderun ve Hatay Büyükşehir’e kazandırmak için tüm desteklerini sonuna kadar sunacaklarını ifade ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here