Çiğdem Ersoylu; “Hürriyet Mahallesi Örnek Mahalle Olacak”

0
41

Hürriyet Mahallesi Muhtar Adayı Çiğdem Ersoylu; “Hürriyet Mahallesi Örnek Mahalle Olacak”

Hürriyet Mahallesi Muhtarlığına aday olan Çiğdem Ersoylu, mahalleye kendisi gibi titiz bir kadın eli değmesi ile mahallesinin ‘örnek’ mahalle olacağını söyledi.

Her zaman ulaşılabilen, sorunları çözen ve mahalleye bir düzen kazandıracak bir muhtar olacağının sözünü veren Ersoylu; “‘Hürriyet İçin Değişim Zamanı’ diyerek çıktık bu yola. Kadınlarımızın her alanda aktif rol almasının büyük önem taşıdığını düşünürken, Hürriyet Mahallesinde “ilk kadın muhtar adayı” olarak buna öncülük yapmaktan gurur duyuyorum. Muhtarlık gönül işidir, severek ve isteyerek yapılmalıdır.

Ben muhtarlık görevini “sosyal sorumluluk” olarak görüyorum. İnsanlarla bire bir olmayı, konuşmayı, sorunlarıyla ilgilenmeyi seviyorum. Esnafları gezdim, tek-tek evlerin kapılarını çaldım. Beni tanıdılar ve sevdiler. Çünkü ben onların kızları, kardeşleri oldum, aileden biri oldum.

Muhtar olunca yapacağım ilk iş çevre temizliği ve düzeni olacak. Mahallem çiçek gibi kokacak ve örnek mahalle olacak. Ben ulaşılmayan bir muhtar olmayacağım. İsteklerinizi, şikâyetlerinizi ve sorunlarınızı en kısa sürede çözüme ulaştıracağım. Ben kendime çok inanıyorum ve güveniyorum. Sizlerde bana inananın. Destekleri için tüm mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here