CHP’li Yüksel; “Türk Halkı Park Eylemleriyle Destan Yazdı”

0
76

chp belen4CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, önceki gün, parti binasında düzenlediği basın toplantısında gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Fevzi Yüksel, konuşmasının başında 20 yıl önce Sivas’ta 35 kişinin ölümüyle sonuçlanan katliamı hatırlatarak; “Ben buradan o katliamda diri-diri yakılarak can veren 35 insanımızı tekrar rahmetle anmak istiyorum. Bunu yapanları, o insanları savunanlar, o insanları meclise getirenleri de kınıyorum” dedi.

 Gezi Parkı eylemleri konusunda, Türk halkının bir aya aşkın bir süredir yaptığı eylemlerle diriliş destanı yazdığını söyleyen Yüksel; “Türk halkı er geç suskunluğunu üzerinden atacaktı. Sabrın da bir sonu olduğunu göstererek tüm dünyaya bir dirilişin destanını yazdı. Halkımız baskıya, özgürlüğünün kısıtlanmasına, haksızlığa karşı çıkmıştır.  Türkiye hiç kimsenin babasının çiftliği değildir ve bundan sonra da olmayacaktır” diye konuştu.

Başkan Yüksel, Gezi Parkı eylemlerinde ve Reyhanlı patlamasında yaşamını yitirenlerin faillerinin bulunamadığına veya ceza almadıklarına da değinerek; “Toplum, bu olaylar karşısında tekrar korkutulmaya, sindirilmeye çalışılmaktadır. Yine Antakya’daki olaylarda şehit olan Abdullah Cömert’in katili daha bulunamamıştır. Her şeyi iki üç dakikada bulanlar katili hala ortaya çıkaramamışlardır. Bizler bu konuyu hatırlatmaya ve Reyhanlı’da da hayatını kaybeden 53 vatandaşımız ile Gezi olaylarında hayatını kaybeden dört vatandaşımızın katilinin bulunması için sesimizi gür sesle yükseltmeye devam edeceğiz.

CHP Belen konuşuyor! Belen CHP olarak, toplumu, halkımızı ilgilendiren konularda beyanlarda bulunuyoruz. Bizlere verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğiz. Belen CHP ilçe teşkilatı olarak zulüm ve haksızlık karşısında susmayacağız, konuşmaya devam edeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here