Belen’de Siyaset Isınıyor!

1
420

belen'de siyaset2009 yılında yapılan son seçimler sonunda Belediye Başkanlığını MHP’nin kazandığı ilçelerden Belen’de, 2014 seçimleri yaklaşırken siyaset kazanı da kaynamaya başladı. CHP’nin büyük bir yükseliş gösterdiği Belen’de, MHP bayrağını yeniden dalgalandırmak, Ak Parti ise 5 yıl önce kaptırdığı bayrağı yeniden dalgalandırmak istiyor. Hal böyle olunca her parti zirveye ulaşabilmek adına güçlü bir adayla seçmenlerin karşısına çıkmak istiyor. Şimdi zirvede bulunan MHP’nin durgun göründüğü ilçede CHP’de Hayri Yüksel, Ak Parti’de ise Mehmet Yücelen isimleri ön plana çıkıyor!

Ak Parti İçin Mehmet Yücelen Sürprizi

Ak Parti, Belen’de istediği rüzgârı Mehmet Yücelen ile yakalayabilir. 2009’da kaybettikleri belediyeyi yeniden almak için şimdiden kolları sıvayan Ak Parti’de, 2014 yerel seçimleri yaklaşırken Belen için önemli ve sürpriz bir isim öne çıktı. Belen Haber’in iddiasına göre, Belen halkı Mehmet Yücelen’i Ak Parti’nin Belen Belediye Başkan adayı olarak görmek istiyor. İskenderun Ak Parti’nin kurucu üyelerinden olan Yücelen, davasına sahip çıkan ve yaptığı her işten adından sıkça bahsettiren önemli bir isim olarak göze çarpıyor.

CHP’nin Başkan Adayı Hayri Yüksel mi?

Seçim tarihi yaklaşırken, Belen CHP’de boş durmuyor. İddialara göre, CHP Belen İlçe Teşkilatı, 2014 yerel seçimlerinde Belediye Başkan adaylığı için Hayri Yüksel’i hazırlıyor. Belen’de gücünü göstermeye hazırlanan Fevzi Yüksel Başkanlığındaki CHP Belen İlçe Teşkilatı’nın, Hayri Yüksel ile ilçede daha da ivme kazanacağı bekleniyor. Belen Halkı ise Hayri Yüksel ismine oldukça sıcak bakıyor. Belen halkı 2009 seçimlerindeki ilgiyi yine idareci Hayri Yüksel’e gösterirse Belen’de bir ilk yaşlanabilir.

1 YORUM

  1. Saltan süren değil, halkla bütünleşen.. benim doğrum doğrudur diyen değil, sürekli aynı tabaya hizmet eden bir anlayışın örneği, meydanları esnaf tabasından menfi düşünceleri BELEN’e gösterecek bir başkana ihtiyaç var. 1990’da ilçe olduk, 23 yıldır gelinen nokta fiyasko! Hatay’ın en geri kalmış ilçesiyiz. UTANARAK OKUMASI LAZIM. Ben şöyle yaptım, şunu yaptım Ankara’yı ağlama duvarına benzeten siyasetçi ANLAYIŞIYLA bu işe baş koymak isteyenler 94’den bu tarafa film şeridini iyi analiz ederek hastalığın nerede olduğunu çıkarması dileklerimle, aday olacak arkadaşlara başarılar dilerim.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here