CHP’li Köse Başkan Savaş’ı Ziyaret Etti

0
166

chp kadın kolları12Doğu Akdeniz Bölge Toplantısı’na katılmak için Hatay’a gelen CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse ve MYK üyeleri, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a HATMEK’teki makamında bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Gerçekleşen nezaket ziyaretinde Başkan Savaş’a eşi Prof. Dr. Nazan Savaş da eşlik etti.

İçtenlikle geçen sohbet esnasında Başkan Savaş’ın hizmetlerini ve yatırımlarını yakından takip ettiklerini belirten heyet, Hatay halkının daha güzel bir geleceğe sahip olması için gerçekleştirdiği istikrarlı ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti. 2017 yılı içinde Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilmesi planlanan projelerle ilgili bilgiler de alan heyet, günün anısına çekilen toplu hatıra fotoğrafının ardından ziyareti sonlandırdı.

chp kadın kolları14

CHP Heyeti, Başkan Nehir’i Ziyaret Etti

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse ve MYK Üyeleri, gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’i de ziyaret etti. Köse, Kadın örgütlenmesi ve ülkenin genel siyasi durumu konularında Başkan Nehir’le istişarede bulundu.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, Samandağ Belediyesi Kadın Danışma Merkezini de ziyaret etti. Köse, Merhum Samandağ CHP Kadın Kolları Başkanı Remziye Rencüzoğulları’nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

chp kadın kolları13

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Filiz Haksöz, CHP İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Hülya Nehir, CHP Samandağ Kadın Kolları Başkanı Sevcan Toprak, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Köse’nin Samandağ ziyaretleri kapsamında gerçekleşen çalışmalara katıldılar.

İl Başkanlığına Ziyaret

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse ve MYK Üyeleri, Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Filiz Haksöz ile birlikte Doğu Akdeniz Genişletilmiş Kadın Kolları toplantısı öncesinde CHP Hatay İl Başkanlığına da ziyarette bulundular.

chp kadın kolları15

Toplantıdan ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmasnur, kadınları, ülkemizin ve partinin umudu olarak gördüklerini vurguladı. Kadın Kolları Genel Başkanı Köse de, Güzelmansur’un her zaman kadın kollarına büyük destek verdiğini söyleyerek bu desteklerden ötürü kendisine teşekkür etti. (Haber: Meral SADREDİN)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here