CHP’li Gençlerden Gazetemize Jest!

0
108

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cem Karpuz ve yönetimi, 10 Ocak ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla gazetemizi ziyaret ederek günümüzü kutladılar.

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Semir Bağırsakçı, Yazı İşleri Müdürü İlyas Edip Terbiyeli, Sayfa Editörü Helga Terbiyeli ile Muhabir ve Köşe Yazarı Doğan Süslü tarafından karşılanan CHP’li Gençler, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Nutuk’ kitabını da günün anısına Helga Terbiyeli’ye armağan ettiler.

Nazik düşüncelerinden ötürü CHP’li Gençlere teşekkür eden Yazı İşleri Müdürümüz Terbiyeli; “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde bu ziyareti gerçekleştirmeniz ve böyle anlamlı bir hediye vermeniz bizleri çok duygulandırdı. İnce düşüncenizden ve ziyaretinizden ötürü sizin şahsınızda tüm CHP’li genç arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen CHP İl Kongresinde 199 üyenin oyunu alarak Hatay genelinde Genç Kontenjandan tek olarak Kurultay Delegesi seçilen Cem Karpuz da çalışmalarında gazetemize başarılar diledi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here