İGC’ye Kutlama Ziyaretleri Devam Ediyor

0
313

Önceki gün kutlanan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ziyaretçi akınına uğrayan İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaretler dün de devam etti.

İskenderun İlçe Müftüsü Mehmet Taştan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’ne kutlama ziyareti gerçekleştirdi. İGC Veysel Cıncık ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından ağırlanan Müftü Taştan, geçtiğimiz günlerde İmam Hatip Okulu’nun içinde bir tatbikat cami temeli attıklarını, çamlık bölgesinde de bir cami yapmayı düşündüklerini ve yer aradıklarını belirtti. İGC Başkanı Veysel Cıncık, ziyaret için Müftü Taştan’a teşekkür etti.

İGC Yönetiminin daha sonraki ziyaretçileri ise Şampiyon Filtre yönetimi oldu. İskenderun Şampiyon Filtre Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Selma Yılmaz, İGC Basın Merkezi’ni ziyaret ederek Başkan Veysel Cıncık nezdinde tüm gazetecileri kutladı. Selma Yılmaz, basının çok önemli bir görev yaptığını belirterek; “Emeklerinize sağlık” dedi.

İGC Başkanı Veysel Cıncık da ziyaret, iyi dilekleri ve gazetecilere verdiği destek için Selma Yılmaz’a teşekkür etti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here