CHP’li Fevzi Yüksel; “Mustafa Kemal’in Askerleri Yenilmez!”

0
158

chp-belen-genclik416 Aralık 1914 tarihinde Sarıkamış’ta tek kurşun atmadan yaşamalarını yitiren 90 bin askerimizi anma amacıyla düzenlenen Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü’ne Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen İlçe Örgütü de destek verdi.

Geçtiğimiz hafta sonu Belen Atik Yaylasında düzenlenen yürüyüşe, CHP Belen Ailesi, ilçe yönetimi, kadınlar kolları ve gençlik kollarıyla birlikte geniş bir katılım gösterdi.

chp-belen-genclik5

Vatanları uğruna canlarını tereddüt etmeden veren şehitlerimize minnet borçlu olduğumuzu ifade eden CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel; “Cumhuriyet Halk Partisi Belen İlçe Örgütü olarak; Sarıkamış Şehitlerimizi anma dolayısıyla yapılan yürüyüşe katıldık. CHP Belen Ailesi olarak bu kutlu anmada yerimizi aldık. Tüm şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyorum.

Sarıkamış’tan Çanakkale’ye Kurtuluş Savaşından bu günümüze kadar canlarıyla bu toprakları vatan yapan şehitlerimizin ruhu şad olsun. Gün birlik günüdür. Birlikte Vatan’a sahip çıkma günüdür. Bu topraklarda Mustafa Kemal’ler bitmez Mustafa Kemal’in Askerleri Yenilmez!” diye konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here