CHP’li Aday Korkmaz Çalışmalarını Ara Vermeden Sürdürüyor

0
263

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Muhsine Korkmaz, ziyaretlerini sürdürüyor.

Muhtar ziyaretleri gerçekleştiren Korkmaz, günün ilk ziyaretini Savaş Mahallesi Muhtarlığına yaptı. CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Muhsine Korkmaz, Muhtar Meral Kireççi Gürlek’in şehir dışında olması nedeniyle Aza, Muhtar Vekili Corç Terbiyeli ile görüştü. Yerel hizmet projelerinden başlıklar sunan Dr. Muhsine Korkmaz, muhtarlarla uyum içinde çalışacağını ifade etti. Aza Corç Terbiyeli de ziyarete teşekkür etti.

Daha sonra Bekbele Mahalle Muhtarı Yakup Yardımcı’yı ziyaret eden Dr. Muhsine Korkmaz, hizmet beklentilerini ifade eden Muhtar Yardımcı’ya, hizmet projelerinin başlıklarını aktardı.

Bekbele’ye komşu Çınarlı Mahallesine geçen CHP İskenderun Belediye Başkan aday adayı Dr. Muhsine Korkmaz, burada Muhtar Necati Bahriyeli’nin konuğu oldu. Muhtar Bahriyeli kendine has samimi ifadeleriyle yerel yönetimlerden beklentilerini ifade etti ve Dr. Muhsine Korkmaz’a başarı diledi.

CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Muhsine Korkmaz ziyaretlerine Türkiye Emekli Astsubaylar Deneği (TEMAD) İskenderun Şubesi’yle devam etti. Dr. Muhsine Korkmaz, burada Dernek Başkanı Kazım Çakır, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyelerince karşılandı. Korkmaz, yerel hizmet projelerinden söz ederken, Başkan Çakır da yerel yönetimlerden beklentilerini ifade etti. Sohbet ortamında geçen ziyaret, başlangıçtan sona dek samimi bir havada geçti.

Korkmaz daha sonra İskenderun Kasaplar Odası Başkanı Nevzat Sert’i ziyaret etti. Ziyaret de Murat Sert ve Engin Et Pazarı çalışanları da hazır bulundular. Yerel hizmet projelerinden söz eden aday adayı Muhsine Korkmaz, Esnaf Odaları ile birlikte istişare içinde olacaklarını ifade etti.

CHP’li Aday Adayı Muhsine Korkmaz esnaf ziyaretlerinde de bulunarak hem esnafın sorunlarını dinledi hem projelerini anlattı. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here