“CHP İktidarıyla Türkiye Üreten Bir Ülke Olacak”

0
96

yusuf civelek19CHP Milletvekili Aday Adayı Dr. Yusuf Civelek, Partisinin Altınözü Teşkilatını Ziyaret Etti

Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Yusuf Civelek, CHP Altınözü İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

CHP Altınözü İlçe Başkanı Hamit İsaoğulları, yönetim kurulu ve partililerin bulunduğu ziyarette, tarım ülkesi olmamıza rağmen üretmediğimizi, çiftçinin desteklenmediğini belirten Civelek; “Çiftçi ürettiği ürününün karşılığını alamıyor. Mazot, gübre pahalı. CHP iktidarında çiftçiye gerekli destek sağlanacak. Çiftçi ürettiği ürünün, alın terinin karşılığını alacak. Türkiye üreten bir ülke olacak” dedi.

Dış politikada sıkıntı olduğunu, ülkemizin gidişatının iyi olmadığını, işsizliğin had safhada olduğunu, emeklilerin 750 lira emekli aylığına reva görüldüğünü, adaletli ekonomik paylaşımın olmadığını belirten Civelek, Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarında halkın ve ülkenin sorunlarının çözüleceğini söyledi.

yusuf civelek20

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun iyi bir ekonomist olduğunu ifade eden Civelek; “Türkiye’nin nasıl bir ekonomi izlemesi gerektiğini söylüyor, ‘bana dört yıl verin’ diyor. Halk için önemli projeler var. Ülkemizin gidişatı iyi değil. Bir ülkede ekonomik paylaşım adaletli olmazsa o ülkede huzur olmuyor. Emeklilere 750 lira emekli aylığı reva görülüyor. CHP iktidarında emeklilere iki bayramda ikramiye verilecek, emeklilerin yaşam düzeyi yükseltilecek. İşsizlik had safhada. İş alanları yaratılacak, iş bulununcaya kadar da Aile Sigortası kapsamına alınacak. Aileler çocuklarını binbir zorlukla okutuyor, yıllarca iş bulsun diye bekliyor. Yıllarca bekleyip atanamayan öğretmenler var. Eğitim sistemi sürekli değişiyor. Ülkede halkçı yönetim anlayışına büyük ihtiyaç var. Halkımızın, ülkemizin sorunlarının çözümü Cumhuriyet Halk Partisi’ndedir. Hep birlikte halkın partisi CHP’yi iktidara taşıyacağız” şeklinde konuştu.

Teşkilat olarak CHP’yi iktidara taşımak amacıyla çalıştıklarını belirten CHP Altınözü İlçe Başkanı Hamit İsaoğulları; “Ziyaretiniz bizleri memnun etmiştir. Allah yolunuzu açık etsin. Başarılar diliyoruz” dedi.

Altınözü’nde esnaf ziyaretinde de bulunan CHP Milletvekili A.Adayı Dr. Yusuf Civelek, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Çinçin’i de ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çinçin, Civelek’e başarı diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here