CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal; “Hayırlı Olan Hayır!”

0
183

16 Nisan’da yapılacak olan referandum öncesi ilçe-ilçe, mahalle-mahalle gezerek vatandaşlarla bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Serkan Topal, önceki gün Antakya Kurtuluş ve Saray Caddesinde esnaf gezisinde bulundu. Esnafları tek-tek gezen Topal, vatandaşlarla da bir-bir tokalaşarak hem hatırlarını sordu hem de sıkıntılarını dinledi.

Tokalaştığı her yurttaşa ‘Hayır’ın önemini anlatan CHP’li Vekil Topal, 16 Nisan Referandumunda ülkenin geleceğinin oylanacağını, bu nedenle büyük önem taşıdığını, mutlaka sandığa giderek bilinçli bir şekilde oy kullanmaları gerektiğini söyledi. Topal; “Yarınlarımız için sizleri, tek adam rejimine, parti devletine, teslim alınmış yargıya ‘Hayır’ demeye çağırıyorum ve biliyorum ki sizlerde memleket için Hayır’lı olanın Hayır olduğunun farkındasınız” dedi.

Özellikle Hatay’da sandıklardan büyük çoğunlukla ‘Hayır’ çıkacağına inandığını ifade eden Vekil Topal; “Hatay ‘Hayır’ diyor, diyecek. Günlerdir yaptığımız ziyaretlerden, görüşmelerden bunu anlıyoruz. İnsanlarımızı ötekileştirmiyoruz. Hayır diyenleri terörist olarak niteleyenlere inat, Evet diyende, Hayır diyende 80 milyon bu ülkenin eşit yurttaşlarıyız. Sandığa gidip katılımı yükselterek ‘Hayır’ diyip memleketimize sahip çıkacağız” şeklinde konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here