“Görevimiz Sizlerle Birlikte Ortak Çözüm Üretmek”

0
180

Başkan Savaş Payas Esnafı ile Bir Araya Geldi

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, il geneli gerçekleştirdiği esnaf ve mahalle ziyaretleri ile vatandaşın nabzını tutuyor.

İlçelerdeki dernek ve kooperatiflerin çalışmaları hakkında bilgi alırken, halkın isteklerini ilk ağızdan dinleyen Başkan Savaş, Payas’ta Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifinde esnaf temsilcileriyle bir araya gelerek gerçekleştirilen çalışmaları ve onlara sağlanabilecek katkılar için fikir alışverişinde bulunuldu.

Payas Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Odası Başkanı Ali Oğuz ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette CHP Payas İlçe Başkanı Rafet Özkaya, Payas Şoförler Odası Başkanı Gökhan Yiğit, Payas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Özkul ve esnaf temsilcileri katılım gösterdi.

Payas ilçesi İstiklal ve Çağlalık Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Savaş, Payas ilçesindeki hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulunarak hizmet konusunda vatandaşların önerilerini dinledi.

Gerçekleşen ziyaretlerin ardından Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin Payas ilçesindeki Atatürk Parkı’ndaki revize çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Savaş, ekiplerden çalışma hakkında bilgiler aldı.

Payas ilçesindeki ziyaretinin ardından Dörtyol ilçesindeki Yeniyurt ve Yeşilköy Mahallesi’ndeki hemşehrileri ile buluşan Başkan Savaş’a Dörtyol CHP ilçe Başkanı Özer Gökisaoğlu eşlik etti.

Dörtyollu hemşehrilerinin hizmet noktasında görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Savaş; “Bizlerin görevi sorunlarınıza kulak vererek sizler ile beraber ortak çözüm üretmektir. Hatay’ın 15 ilçesinde halkımızın istek ve talepler doğrultusunda hizmet veriyoruz. Halkımızın yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bugün de burada sizlerin görüş ve önerilerinizi aldık ve bu doğrultuda çalışmalarımızı hızlandıracağız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here