CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu; “Çalmadık Kapı Bırakmayacağız”

0
250

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Hatay Milletvekili Avukat Mevlüt Dudu, ‘Hayır’ çalışmaları kapsamında İskenderun Sakarya Mahallesi Muhtarı Mustafa Tuzluoğlu’nu ziyaret etti.

Referandum sürecinde çalışmalarını ara vermeden sürdüren CHP Milletvekili Mevlüt Dudu, gerçekleştirdikleri ziyaretlerde gördükleri olumlu yaklaşımlar ile vatandaşların ifade ettiği ‘Hayır’lı Günler temennisinin çalışma şevklerini arttırdığına vurgu yaptı.

Beraberinde CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroglu ve yönetimi, Kadın ve Gençlik kolları üyeleriyle Sakarya Mahalle Muhtarı Mustafa Tuzluoğlu’nu ziyaret eden CHP’li Vekil Dudu; “Bu sorun yalnız CHP’nin ya da bir siyasi partinin değil ülkenin sorunudur. Vatandaşlarımızın hem duyarlı olması, hem bilinçlenmesi açısından çalışmalarımız son güne kadar devam edecektir. Çalmadık kapı bırakmayacağız. Vatandaşlarımıza gerek evlerinde, gerekse cadde ve sokakta ulaşarak neden ‘Hayır’ dediğimizi, denmesi gerektiğini anlatacağız. Bizler tek adam rejimi değil; laik, hukukun üstün olduğu ve egemenliğin millette olduğu bir Cumhuriyet rejimi istiyoruz. Bu anlamda da mücadelemizi sürdüreceğiz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Muhtar ziyaretinin ardından esnaf ve vatandaşlarla buluşan milletvekili Dudu, halk oylamasının Türkiye’nin hayrına bir sonuçla tamamlanacağına inandıklarını söyledi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here