“Hangi Partiden Olursanız Olun, Türkiye İçin ‘Hayır’ Oyu Kullanın”

0
99

CHP’li Vekil Serkan Topal; “Hangi Partiden Olursanız Olun, Türkiye İçin ‘Hayır’ Oyu Kullanın”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Serkan Topal, referandum sürecinde sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Antakya İlçesi Suvatlı, Saçaklı, Avsuyu, Reyhanlı Kurtuluş ve Karacanlık Mahallelerine ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretlerde partili partisiz tüm mahalleliyle bir araya gelerek ‘Hayır’ın nedenlerini anlatan Milletvekili Topal, ‘Hayır’lı bir gelecek için, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek için ‘Hayır’ demeye ve bunu nedenlerini, ilçe-ilçe, mahalle-mahalle gezerek anlatmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Bu süreçte sadece siyasilere değil, Türkiye Cumhuriyeti’nin her bir vatandaşına sorumluluk düştüğünü önemle vurgulayan CHP’li Vekil Topal; “Tüm yetkilerin bir kişinin elinde toplanmasını istemeyen yurttaşlarımızın mutlaka sandığa gitmesi ve Hayır oyu vermesi gerekmektedir. Türkiye Cumhuriyeti’nin üniter yapısının tahrip olmaması ve özgürlüklerimiz için 16 Nisan’da yurttaşlarımızın mührü, Çukurova’nın, Amik Ovası’nın bereketli rengine, toprak rengi olan kahverengiye basmaları gerekmektedir” dedi.

Gerçekleştirilecek referandumun bir anlamda Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’in devam edip etmemesi anlamı taşıdığının da altını önemle çizen Vekil Topal; “Bakın bizim için geçmişte hangi partiye oy vermiş olursanız olun, bundan sonraki seçimlerde de hangi partiye oy verecekseniz verin ama 16 Nisan günü yapılacak Anayasa referandumda mutlaka ama mutlaka Türkiye için ‘Hayır’ oyu kullanın” dedi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here