CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, Hükümeti Eleştirdi…

0
66

“İktidarın Gücü Şehit ve Gazilerimize Yetiyor”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, iki bayram arefesinde, büyük skandallar yaşandığına vurgu yaptı.

Ak Parti hükümetinin terör konusundaki tutumunu eleştiren, gazilerin miting yapmasına izin verilmemesine tepki gösteren Yüksel, Barzani’ye olumlu tezahüratlar yapılmasını da şiddetle kınadıklarını ifade etti.

Ulus olarak iki büyük bayramı kutlamaya hazırlanırken üç büyük skandal ve rezaletle karşı karşıya kalındığını savunduğu açıklamasında bu skandalları şöyle açıkladı; “1.Büyük rezalet müzakere ve açılım bahanesiyle terörün azması ve büyük yol kat etmesine sebep olunmuştur. Terör örgütü ile görüştü diyenlere bunu ispatlamayanlar şerefsizdir diyen zihniyet şehitlerin verildiği gün ve şehitlerin kanı kurumadan terörist başıyla gerekilirse tekrar görüşülür demiştir. Bu da tüm ulusumuzu derinden yaralamıştır. 2. Büyük skandal ve rezalet, bu vatan için kolunu, bacağını ve gözünü kaybedenlere başkentimizde bir miting yapmalarına izin verilmeyişidir. Tam 7.000 şehidimizi toprağa verdik. Sayısını bilmediğimiz binlerce gazimiz elini, kolunu, bacağını ve gözlerini kaybetti, çoğu tekerlekli sandalyeye mahkûm kalmış yetersiz maaşla yaşam savaşı vermektedirler. Bu cesur vatan evlatlarına terörü lanetlemek ve seslerini duyurmak için düzenleyeceği etkinliğe izin verilmemiştir. Oysa Türkiye’nin birçok noktasında vatan hainleri mitingler yapıyor, gösteri düzenliyor, terörist başının posterleri her yerde açılıyor hatta daha ileri giderek TBMM çatısı altında terörist başına methiyeler düzülebiliyor. Ülkeyi yönetenlerin onlardan hesap sormaya ve yasa dışı uygulamalarını yasaklamak akıllarına gelmiyor. Çünkü onlara gücü yetmiyor. 3.Büyük skandal ve rezalet, bir süre önce yapılan AKP kurultayında misafir olarak davet edilen ve en iyi şekilde ağırlanılan Barzani’ye Türkiye seninle gurur duyuyor diye tezahürat yapılmıştır. Kendi sınırları içerisinde terör örgütünü barındıran kollayan ve ülkemize teröristleri bölük-bölük gelmesine sebep olan kişiye yapılan bu tezahüratı duyarlı kamuoyunun dikkatine sunuyorum.

Ülkemizde iktidar olanların gücü şehitlerimize, gazilerimize ayrıca Milli Bayramlarımızı kutlamak isteyip Atatürk Anıtına çelenk koymak isteyenlere yetiyor. İki büyük bayrama hazırlanırken bize bu rezaletleri ve skandalları yaşatanları kınıyorum. Bunu yapanlardan yasalarımız ve halkımız er geç hesap soracaktır. Bu duygularla iki büyük bayramı kutluyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here