İskenderun Polisi Uyuşturucu Tacirlerine Nefes Aldırmıyor

0
107

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü, suçlularla mücadelede dur durak bilmiyor. Geçtiğimiz hafta düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 21 kişi tutuklanırken, operasyona devam eden ekipler 15 kişiyi daha gözaltına aldı.

Geçtiğimiz hafta düzenlenen operasyonun devamı olarak, İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliğine bağlı 200’den fazla polisin katılımıyla 5 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Özel Harekât Polisleri ve eğitimli köpeklerin de desteği ile gerçekleştirilen operasyonda, Buluttepe, Kocatepe ve Yıldırımtepe mahallelerinde belirlenen adreslere baskın yapıldı. Polisin geniş güvenlik tedbirleri aldığı operasyonda evlerde detaylı arama yapıldı. Uyuşturucu ile mücadele kapsamında özellikle sokak satıcılarının hedef alındığı operasyonda 15 kişi gözaltına alındı.

Aynı operasyon kapsamında, geçen hafta gözaltına alınan 21 kişi ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Uyuşturucu ticaretine yönelik operasyonların da devam edeceği bildirildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here