CHP Belen Finali Şölenle Yaptı!

0
86

chp belen1Yerel Yönetim seçimlerine saatler kala siyasi partiler de son hamlelerini yaparken, Cumhuriyet Halk Partisi Belen İlçe Yönetimi de finali şölen havasında gerçekleştirilen bir mitingle yaptı. Belen İlçe Teşkilatının önünde toplanan CHP’liler müzik eşiğinde hem eğlendi. Hem de seçim çalışmalarının yorgunluğunu attı.

CHP Belen Belediye Başkanı Fevzi, Yüksel’in öncülüğünde gerçekleştirilen etkinliğe, CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, CHP Belen İlçe Başkanı Sabriye Erdener Uçum ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

chp belen3

Etkinlikte söz alan Milletvekili Mevlüt Dudu, CHP’nin her ilçede her belde de güçlü olduğunu ve iddialı olduğunu belirterek; “İnanıyoruz ki bu seçim sonunda gücümüze güç katacağız. Karanlıktan aydınlık günlere sizlerin desteği ile çıkacağız” diye konuştu.

Daha sonra söz alan Belen İlçe Başkanı Uçum ise Belen ilçesinde büyük fedakarlıklarla çalışmalar yaptıklarına işaret ederek; “Artık yolun sonuna geldik. Bu düzene, bu pervasızlığa son vermek istiyoruz. Belen’de başlattığımız ateşin tüm Hatay’a yayılacağına yürekten inanıyorum” dedi.

chp belen4

Belen Belediye Başkan Adayı Fevzi Yüksel ise CHP’nin gücüne güç kattığını bunu da seçim sonunda gözler önüne sereceklerini kaydederek; “Gelin CHP’de birleşelim bir olalım! Bu düzene dur diyelim. Hırsızlığa, yolsuzluğa geçit vermeyelim. 31 Mart sabahı doğacak güne hep birlikte merhaba diyelim ve umuda yelken açalım” şeklinde konuştu.

Törende halaylar çekilirken, coşku üst seviyede idi. Etkinlikte ayrıca CHP’ye katılım yapan vatandaşlara rozetleri de takıldı.

chp belen2

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here