CHP’li Adaylardan Sağduyu Çağrısı

0
43

chp-ortak açıklamaCumhuriyet Halk Partisi Hatay Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları ortak bir açıklama yaparak tüm Hatay halkını sağduyulu olmaya davet etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Bşk. Adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Antakya Belediye Bşk. Adayı Dr. Ramiz Parlar, Defne Belediye Bşk. Adayı Dr. İbrahim Yaman, İskenderun Belediye Bşk. Adayı Dr. Yusuf Civelek, Payas Belediye Bşk. Adayı Dr. Tuncer Sümer, Kırıkhan Belediye Bşk. Adayı Mehmet Gezmen, Reyhanlı Belediye Bşk. Adayı İbrahim Durmuş, Hassa Belediye Bşk. Adayı Galib Dede, Kumlu Belediye Bşk. Adayı Ekrem Baldıran, Altınözü Belediye Bşk. Adayı Hüseyin Fansa, Samandağ Belediye Bşk. Adayı Mithat Nehir, Arsuz Belediye Bşk. Adayı Nazım Çulha, Belen Belediye Başkan Adayı Fevzi Yüksel, Erzin Belediye Bşk. Adayı Ali Büyüker, Dörtyol Belediye Bşk. Adayı Metehan Duduoğlu ortak yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Seçimler demokrasinin bayramıdır. 30 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerin bir bayram havasında geçmesini ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Unutulmamalıdır ki, bu seçimler; birliğimize, dirliğimize, bütünlüğümüze, huzurumuza, barış ve kardeşliğimize vesile olursa ancak, toplumsal bir kazanca dönüşür ve bir anlam ifade eder. Asırlardır bir arada, kardeşçe yaşamı ortak kültür haline getirmeyi başarmış, farklılıkları güzellik ve zenginlik olarak besleyip, büyütmüş, medeniyetler kenti olarak tüm dünyaya örnek olmuş Hatay’ın yüksek karakterli, sağduyu sahibi insanlarına sesleniyoruz.

Saygıdeğer Hataylılar, bu seçimde; kardeş kavgası çıkartmaya çalışanlara, Hatay’ın üzerine nifak tohumları serpmeye uğraşanlara, kendi maddi ve siyasi çıkarlarından başka hiç bir şey düşünmeyen, bu uğurda milli, dini, ahlaki ve insani değerlerimizi ayaklar altına almaktan çekinmeyen gözü dönmüş menfaatperestlere fırsat vermeyeceğinize, bunların oyunlarını bozacağınıza olan inancımız ve güvenimiz tamdır.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here