CHP Belen Çalışmalarını Hız Kesmeden Sürdürüyor

0
138

CHP Belen İlçe Bilişim Sorumlusu Mehmet Bilen, CHP Belen İlçe Başkanlığı olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Çalışmalarının hızla devam ettiğini vurgulayan Bilen, “Öne çıkan çalışmalarımız Mahalle toplantılarının yanı sıra bire bir ev ziyaretleridir. Yapılan ziyaretlerde fikir alış verişinde bulunulmuş ve her Cumhuriyet sevdalısının bu yaşanan olaylara duyarsız kalmaması konusunun altı çizilmiş, bana dokunmayan bin yaşasın zihniyetini taşıyanlarında artık harekete geçmesi gerektiği de vurgulanmıştır. CHP Belen İlçe Başkanlığımız Kadın ve Gençlik kollarıyla çalışmalarına hızla devam etmektedir” dedi.

Bilen geçtiğimiz hafta içerisinde İlçe Yönetimi olarak gerçekleştirdikleri bazı ziyaretler hakkında da bilgiler verdi. Müftüler eski muhtarı Durdu Mehmet Saydam’ın vefatı nedeniyle evine taziye ziyareti gerçekleştirdiklerini kaydeden Bilen bu ziyarete CHP Hatay Milletvekili Mehmet Ali Ediboğlu, CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığını bildirdi. Bilen, ziyarette merhum Saydam’ın ailesine CHP ailesinin başsağlığı mesajlarının iletildiğini belirtti.

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Ali Ediboğlu, CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel ve yönetim kurulu üyelerinin İssume Mahallesi’ni de ziyaret ettiklerini anlatan Bilen, burada mahalle sakinleriyle toplantı yapıldığını ve onların sorunlarının dinlendiğini kaydetti. Toplantıda İlçe Başkanı Fevzi Yüksel ve Milletvekili Mehmet Ali Ediboğlu’nun birer konuşma yapıp İssume sakinlerinin sorularına cevap verdiğini belirten Bilen, yaşanan olayların da masaya yatırıldığını vurguladı. Bilen; “Toplantı verimli geçmiş, İssume sakinlerince de memnuniyetle karşılanmıştır. Toplantıya MHP’li seçmenlerde katılıp millet vekilimize soru sormuşlardır.

CHP heyetimiz daha sonra Şekere Mahallesinde düzenlenen, Şekere Muhtarı Osman Güven ve mahalle sakinlerinin de hazır bulunduğu toplantıya katılmışlardır. Yine toplantıda sorular sorularak milletvekilimiz Sayın Ediboğlu’nun cevaplaması istenmiştir” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here