Cengiz Kaptanoğlu; “İskenderun Bizler İçin Çok Önemli”

0
282

İMEAK DTO Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu; “İskenderun Bizler İçin Çok Önemli”

Deniz Ticaret Odası üyeleriyle bir araya gelip sektör hakkında fikir alışverişinde bulunmak amacıyla İskenderun’a gelen İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri (İMEAK) Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu, Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i de ziyaret etti.

Makamda gerçekleşen ziyarette Kaptanoğlu’na DTO İskenderun Şube Başkanı Bülent Kavsak ve bazı yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

İskenderun’un çok önemli bir şehir olduğunu ve İskenderun’da olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu; “Zaman zaman odalarımızı ziyaret ediyoruz. Şube Başkanlarımızla oda üyelerimizle bir araya gelip sektör hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz. İskenderun bizler için çok önemli ve değerli bir şehrimiz. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil de; “İskenderun her anlamda gelişen bir şehirdir. Bunda İskenderun’un limanı çok önemli bir yere sahiptir. İskenderun Türkiye’nin Ortadoğu’ya açılan penceresidir. Stratejik bir bölgede olan İskenderun aynı zamanda bir ticaret merkezidir. Burada üretilen demir-çelik gibi farklı ürünler deniz yoluyla tüm dünyaya ihraç edilir. Bizlerde İskenderun Belediyesi olarak her zaman iş dünyasının, balıkçılarımızın, deniz nakliyecilerinin yanındayız” diye konuştu.

Ziyaret sohbet ortamında devam etti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here