Cemil Soley Körfez Demirgücü: 2 Şehit Enver Durmaz Şarkkonak: 1

0
171

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 34. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubu karşılaşmasında, Cemil Soley Körfez Demirgücü, uzatma dakikasında gelen golle Şehit Enver Durmaz Şarkkonakspor’u 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Hatay Bölgesi hakemlerinden Hakan Özpınar, Nadir Dörtkaş ile M. Sait Güden’in yönettiği karşılaşmada Cemil Soley Körfez Demirgücü’nin gollerini Sinan İkiz ile Sekan Yıldırım, Şehit Enver Durmaz Şarkkonakspor’un golünü ise Erdem Kömürcüoğlu attı.

Şehidimiz Enver Durmaz, Saygıyla Anıyoruz

Şehidimiz Enver Durmaz’ın ailesi ve sevenleri de şehidimizin adının verildiği Şehit Enver Durmaz Şarkkonakspor’un, İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasındaki Cemil Soley Körfez Demirgücü maçına geldiler.

Karşılaşma öncesinde Şehidimiz Enver Durmaz’ın ailesi, Şehit Enver Durmaz Şarkkonaksporlulara çiçek takdim edip, baklava ikram ettiler. Vatan toprağı için şehit düşen Enver Durmaz için karşılaşma öncesinde saygı duruşunda da bulunuldu. Şehidimizin ailesi ve sevenleri, karşılaşmanın tamamını tribünden izledi. Şehidimiz Enver Durmaz’ı saygıyla anıyoruz.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here