Çardak Yaylası Daha Modern Bir Görünüme Kavuşuyor

0
423

hassa çardak yaylasıHassa ilçesinde bulunan Çardak Yaylası’nda yolların asfalt çalışmaları bitirildi. Amanos Dağları’nın eteklerinde bulunan, Çardak Yaylasındaki, ana yollar ve mahalle yollarının asfaltlanmasıyla, yayla modern bir yapıya kavuşturuldu.

Yapılan asfaltlama çalışmaları hakkında konuşan Hassa Ak Parti İlçe Başkanı Turgay Demir, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da asfaltlama çalışmalarına hız verdik. Köy yollarımızın yanı sıra yayla yollarımızda asfaltlamaktadır. Parke ve asfaltsız köyümüz bulunmamaktadır. Ayrıca arazi yollarımızın stabilizesi tamamlanmış olup, asfalt çalışmaları devam etmektedir” dedi.

Asfaltlama çalışmalarının tamamen bitmesiyle ilçe ekonomisinde önemli bir paya sahip olan üzüm ticareti nakliyesinde yaşanan sorunların ortadan kalkacağını söyleyen Demir; “Üzümlerimiz daha sağlıklı ve kaliteli bir şekilde pazar ekonomisinde yer alarak, üreticilerimizin kazançlarına olumlu etki sağlayacaktır. Bölge Milletvekilimiz Mehmet Öntürk’ün gayretleriyle Hassa İlçemiz her yönden gelişerek, hizmet ağını genişletmeye devam etmektedir. Parti yönetimi olarak, yerel idarecilerimiz, il genel meclis üyelerimiz ve muhtarlarımızla uyumlu ve koordineli bir şekilde Hassamızın gelişmesi için gerekli gayreti göstermekteyiz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here