Çalışkan; “Bu Seçim Denenmemişlerin Deneneceği Seçim Olmalıdır”

0
73

saadet partisi7Saadet Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Necmettin Çalışkan yoğun seçim çalışmaları kapsamında Altınözü, Reyhanlı, Hassa ilçelerinde bir dizi ziyaret ve açılışta bulundu. Çalışkan, Payas’ta da beşinci seçim bürosu açılışında bazı projelerini açıkladı.

Yoğun katılımın olduğu açılışta konuşan Çalışkan, Hatay için mega projelerinin bulunduğunu söyleyerek Antakya İskenderun arasında otoban yapımını sağlayacaklarını söyledi. Çalışkan; “İskenderun ve Antakya arasındaki mesafeyi düşürerek işsizliğe çözüm için ilk adımı atacağız. Halkımızın ekonomisine katkı yapacak projeler ile sizlerin huzurunuzdayız. Biz fabrika kurarız birileri satar ama biz yine de kuracağız. Öncelikli olarak yapacağımız işlerden biri Hatay’da işsizlik sorununu çözmek olacaktır. Rantiyecileri zengin etmek değil halkımızın ekonomik refahını yükseltmek için çalışacağız” şeklinde konuştu.

Rakip adayların denenmiş ve yıpranmış kişiler olduğunu iddia eden Çalışkan; “Belediye seçimleri 5 yılda bir yapılır. Neden 5 yılda bir? Çünkü millete hizmet etmek isteyen kişi yapacaklarını 5 yılda yapar, sonra çeker gider. Ama düşünün 2-3 dönem üst üste bitmedi şunu yapacağım bunu yapacağım demenin bir geçerliliği yoktur. Üst üste tekrar aday olmanın bir alameti yoktur. Bu seçim denenmemişlerin deneneceği seçim olmalıdır” dedi.

Amanos dağlarına yapılan tünel projesi hakkında da konuşan Çalışkan; “Bu proje rant projesidir emperyalizm projesidir. Bunlar gibi milletin alın terini dağlara gömmeyiz. Bölgedeki son 5 yıllık tapu kayıtları incelenmelidir” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here