Bülent Arınç Bugün İskenderun’da!

0
76

akp iskenderun2İlçe Başkanı Yaran, parti binasında bir basın toplantısı düzenledi ve etkinlik programını açıkladı..

Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran, dün parti binasında bir basın toplantısı düzenleyerek, bugün Başbakan Yardımcısı ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Arınç’ın parti binası önünde halka sesleneceğini, miting öncesinde sanatçı İzzet Yıldızhan’ın da konser vereceğini duyurdu. Toplantıda ayrıca su bağlantı ücretlerinin Ak Parti yüzünden geçtiği yönündeki billboardlara asılan afişlere de tepki gösteren Yaran, bunun doğru olmadığının altını çizerek; “Keşke siyaset böyle değil de, daha doğru zeminde yürüse” dedi.

Bugün İskenderun’a gelecek olan Başbakan Yardımcısı ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Arınç’ın Anemon Otel’in açılışının ardından, Dörtyol’a gideceğini, akşam saat 19.30’da ise İskenderun ilçe teşkilatı önünde halka sesleneceğini duyuran İlçe Başkanı Yaran; “Miting ve eğlence karşımı gerçekleştirilecek olan etkinliğimize tüm halkımızı davet ediyorum. Mitingimizde ayrıca sanatçı İzzet Yıldızhan’da konser verecektir” diye konuştu.

Toplantıda başka bir konuya da değinen İlçe Başkanı Yaran; “Keşke siyaset böyle değil de, daha doğru zeminde yürüse! Bir siyasi parti adayı tarafından billboardlara İskenderun Belediye idaresinin 522 TL’lik bağlantı ücreti talebinin, Ak Partili meclis üyeleri yüzünden meclisten geçtiği yazılmaktadır. Milletin aklını karıştırmak ve aldatmaya yönelik bir yol izlemiştir.

Bu yanıltıcı hadisenin aslı, biz bağlantı ücretinin kabulü yönünde kabul oyu vermedik. Bu söylediklerimizin ispatı da İskenderun belediye meclisinin 11.11.2013 gün ve 5. dönem 2. toplantı 1. ve 2. birleşim, 37. ve 38. oturumuna ait zabıtta mevcuttur. Ak Parti grubu olarak su bağlantı ücretlerinin eski aboneler için 100 TL, yeni yapılmakta olan binalara bağlantı içinde 200 TL olması yönünde önerge sunduk.

Bu önerge MHP’li meclis üyelerinin desteği ile kabul görmemiştir. Bizler mecliste halkın menfaati için ne gerektiyse onu yaptık ve bu yüzden de çok eleştirildik. Siyasette bu kadar omurgasız olmak doğru değildir. Bu doğru bir tutum değildir” dedi. Yaran, Belediye Başkan Adayları Seyfi Dingil’in seçimi kazanması halinde ilk meclis toplantısında önergelerindeki gibi ücret alınacağını da sözlerine ekledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here