Beldelerinde En Acil Sorunlarını Çözeceğiz!

0
153

yusuf civelek7Civelek Sanayi Esnafını ve Gübre Fabrikasını Ziyaret Etti

Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yusuf Civelek, sanayi esnafını ve İskenderun Gübre Sanayi A.Ş.’yi ziyaret etti.

CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar ve partililerin de eşlik ettiği ziyaret, Katar Mobilya’da İlyas Katar’ın ev sahipliğinde, kahvaltı programı ile başladı. Ardından, sanayi esnafı ziyaret edildi. Esnafa hayırlı kazançlar temennisinde bulunan Başkan Civelek’e, esnaf, yapılan çalışmalar ve hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve başarı diledi.

yusuf civelek8

Daha sonra İskenderun Gübre Sanayi A.Ş.’ye geçen partilileri, Bölge Müdürü İbrahim Kavlak ve Bölge Müdür Yardımcısı Zafer Güvercin karşıladı. Konuklara öğle yemeği ikramında bulunulan ziyarette, çalışanlarla tek-tek selamlaşan Belediye Başkanı Civelek, İskenderun’da su sorununun çözüldüğünü, küresel iklim değişikliğine karşı suyuyla, drenaj kanallarıyla önlemler alındığını belirtti.

Beldelerde oturan fabrika çalışanlarının da olduğu ziyarette, İskenderun’un altyapısının, omurgasının tamamlandığını söyleyen Civelek; “Beş yılda İskenderun’un en önemli, en acil sorunlarını çözdük. Buradaki beldeler Büyükşehir Yasasıyla bize bağlandı. Bizim mahallemiz oldunuz. Beş beldeyi dolaştım. Kısmet olur devam edersek İskenderun gibi beldelerin de su ve en temel, en acil ihtiyaçlarını çözmek için çalışmalara başlayacağız” dedi.

yusuf civelek9

Denizciler’de Esnaf Ziyareti

Civelek, Denizciler Beldesinde de esnaf ziyaretinde bulundu. Belediye Başkanı Yusuf Civelek’e, ziyaretinde, eşi Dr. Ümran Civelek, CHP Denizciler Belde Teşkilat Başkanı Mehmet Kocaman, partililer ve Denizciler belde sakinleri de eşlik etti. Esnafla ve vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Civelek, İskenderun’da halkımıza eşit ve adil hizmet verildiğini, halkımızın mutluluğunu arttırıcı, yaşamını kolaylaştırıcı çalışmalar yapıldığını belirtti. Halkın teveccühüyle göreve devam etmesi halinde, Büyükşehir Yasasıyla İskenderun’a bağlanan beldelere de aynı düşünceyle hizmet verileceğini söyledi. Başkan Civelek, esnafa hayırlı kazançlar temennisinde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here