Bu Kez Darbe Fuhuş Aracılarına Geldi

0
153

Son bir ay içerisinde yaptığı operasyonlarla suçluların kâbusu haline gelen İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yeni bir operasyonla bu kez fuhuş aracılarına darbe vurdu. Operasyon sonunda yabancı uyruklu üç bayan hakkında fuhşa aracılık etmekten ve esrar bulundurmaktan soruşturma başlatıldı.

Aldığı ihbar üzerine harekete geçen İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, yaptığı çalışmalar neticesinde Kurtuluş Mahallesindeki bir evde yabancı uyruklu bayanların fuhşa aracılık yaptığını öğrenerek, belirtilen adrese baskın düzenledi.

Ekipler, gerçekleşen operasyon sonunda yapılan aramalarda kadınların evinde birkaç paket kubar esrar ele geçirdi.  Emniyet ekipleri, Nana K., Ekarterine O., Teona K. isimli üç bayan hakkında fuhşa aracılık etmekten ve esrar bulundurmaktan soruşturma başlattı.

Fuhşa aracılık şüphelisi kadınların evinde birkaç paket kubar esrar yakalanması üzerine uyuşturucu kuryesi olabilecekleri doğrultusunda çalışan İskenderun Polisi çetenin diğer elemanlarını da ele geçirmek amacıyla çalışma başlattı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here