Vayisoğlu’ndan İGC’ye Ziyaret

0
78

İskenderun Gazeteciler Cemiyetine dün nezaket ziyareti gerçekleştiren Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayisoğlu, yeni oluşan Cemiyet yönetimine Başkan Şehmuz Aslan nezdinde başarılar diledi. Vayisoğlu, İskenderun Ticaret Borsası olarak imkanlar ölçüsünde eğitime yardımlarının devam edeceğinin altını çizdi.

İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Vayisoğlu, İGC’nin, Şehmus Aslan başkanlığında yeniden oluşan yeni yönetimini hayırladı. Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette borsanın eğitime yapmış olduğu katkılardan söz edilirken bu konu hakkında konuşan Egin Vayisoğlu; “Bizler eğitime yapılan yardımları, insana yapılmış yardımlar olarak görüyoruz. Bütçemiz el verdiği sürece yardımlarımız devam edecektir. Basın ile oluşturacağımız güç birliği çerçevesinde de gerçekten yardıma muhtaç olan ihtiyaç sahiplerinin yanında da olamaya devam edeceğiz” dedi.

Özellikle eğitime verdiği katkılar sonrası öğrencilerin kendisine göstermiş olduğu ilgiden, şefkatten duyduğu hazzın çok güzel ve büyük olduğunun altını çizen Vayisoğlu, o hazzı tatmak için onu yaşamak gerektiğini söyledi.

Vayisoğlu’na eğitim dostu olarak hitap eden Cemiyet Başkanı Şehmus Aslan da; “Eğitime vermiş olduğunuz katkılardan dolayı size ve tüm borsa üyelerine teşekkür ediyorum. Basın ve borsanın geçmişte oluşturduğu güç birliği her zaman için fayda getirmişti. Bundan sonraki dönemde de yine güç birliği içerisinde hareket edeceğiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here