BŞB Başkanı Savaş, Başkan Dingil’i Ziyaret Etti

0
78

bld-lütfü savaş1Savaş; “Hizmeti Hep Birlikte Omuz Omuza Vermemiz Gerekir”

Yerel seçim sonunda Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı olan Doç. Dr. Lütfü Savaş, yine seçimde İskenderun Belediye Başkanlığını kazanan Seyfi Dingil’i dün makamında ziyaret ederek, görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş; “Seçim bitti artık! Siyaseti bırakalım, ilimize birlik içerisinde omuz omuza hizmet verelim” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “30 Mart’ta Hatay, Büyükşehir statüsüne girdi. Hepimizin ortak hedefi Hatay’a hizmet etmektir. Lütfü Başkanım Büyükşehir Belediye Başkanımız, biz de ilçelerde değişik partilerden olsak dahi önemli olan Hatay’ın geleceği. Hep beraber büyük projelere imza atacağız. Hep beraber Hatay’a hizmet edeceğiz. Ben bu düşüncedeyim. Lütfü başkanımızın tecrübelerinden de faydalanacağız. Elimizden ne gelirse karşılıklı olarak bu kente, bu vilayete, Hatay’a hizmet edeceğiz” dedi.

bld-lütfü savaş2

İskenderun Belediye Başkanı Dingil’e, hayırlı olsun temennisinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş; “Demokraside birçok ses ve renk var. O renkler kendi renklerinin egemen olmasını isteyecektir. Hatay çok renkli! Hatay içindeki bu renkliliğin zafiyet değil zenginlik olduğunu düşünüyorum. Bu zenginlik çerçevesinde üç tane farklı partiden de olsa, belediye başkanları ve meclis üyeleri Hatay’ın birlik, bütünlük içinde geleceğe taşınması için el birliğiyle hizmet etmemiz lazım” şeklinde konuştu.

Halkın verdiği oyların vebalinin olduğuna vurgu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş; “Bizler, çalışmayı ibadet olarak görüyoruz ve 24 saat halkımıza hizmet için bu göreve talip olduk. Belediye başkanları 24 saat İskenderun ve Hatay’ı düşünmek zorundadır. Çünkü Hatay ve İskenderun için en iyisini yapmakla mükellefiz. Büyükşehir meclisinde olsun, ilçe meclislerinde olsun Hatay’ın birliği ve bütünlüğü, önümüzdeki süreçte kazanımları için hep birlikte mücadele edelim. Seçim bitti, siyaseti şuraya koyup artık hizmet zamanı diyoruz. Hizmeti hep birlikte omuz omuza vermemiz gerektiğini düşünüyoruz” diye konuştu.

Daha sonra İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a, ziyaret anısına vazo hediye etti ve ziyaret basına kapalı devam etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here