Bir Galibiyet, Bir Beraberlik!

0
96

Spor Toto 3. Lig temsilcilerimizden Payasspor, Fatsa Belediyespor’u tek golle mağlup etti. Diğer temsilcimiz Erzin Belediyespor da Büyükçekmece Tepecikspor ile 1-1 berabere kaldı. Erzin ekibi 90+4. dakikada yediği golle 3 puanı hanesine yazdıramadı.

Payasspor Fatsa Deplasmanından Üç Puanı Çıkardı

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Payasspor, Fatsa İlçe Stadında yapılan karşılaşmada Fatsa Belediyespor’u 1-0 mağlup etti. Ozan Ergün, Murat Güçlü ile Erol Ernek’in yönettiği karşılaşmada Mavi-Beyazlı ekip Payasspor’un golünü 62. dakikada Ahmet Baykal attı. Payasspor aldığı bu galibiyetin ardından puanını 17’ye çıkartırken, Fatsa Belediyespor ise 14 puanda kaldı.

Erzin Belediyespor 90+4. Dakikada 3 Puanı Kaçırdı

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Erzin Belediyespor ise Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Stadında yapılan karşılaşmada Büyükçekmece Tepecikspor ile 1-1 berabere kaldı. Yunus Dursun, Nurettin Çiçek ile İsmail Emre’nin yönettiği karşılaşmada, Erzin Belediyespor’un golünü 65. dakikada Yücel Candemir atarken, Büyükçekmece Tepecikspor’un golünü de 90+7. dakikada penaltıdan Fırat Bozkurt attı.

İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmanın ikinci yarısı oldukça heyecanlı geçti. Erzin temsilcisi maçın 78. dakikasında istediği golü buldu. Ceza alanında oluşan karambolda topu önünde bulan Yücel Candemir düzgün vuruşla topu filelerle buluşturdu. Erzin Belediyespor maçın sonuna kadar sürekli atak tazelese de ikinci golü bulamadı. 90+4 de son kez atak yapan Tepecikspor penaltı vuruşu kazandı. Penaltı atışını Fırat Bozkurt gole çevirince taraflar puanları paylaştı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here