Bilen; “Belen CHP Olarak Çalışmalarımız Devam Ediyor”

0
213

chp belen28CHP Belen İlçe Bilişim Sorumlusu Mehmet Bilen, yaklaşan yerel seçimlerde CHP Belen İlçe Başkanlığı olarak partilerinin Belen’de birinci parti olması adına bir dizi çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Bilen; “Bunlara her evin ziyaret edilmesi ve mahallelerde yapılan toplantılar olarak örnek verebiliriz. Bu bağlamda vatandaşlarımızla da birebir görüşme yapılarak halkımızın sorunlarından önemli yeri işsizlik, ikinci sırada hizmet ve sosyalleşme adına yapılmasını istedikleri bazı tesisler öne çıkmaktadır. Mert evler, Toki, Sarımazı mahallerinde ve bu hafta sonu da yukarı Bakras, Ötençay ve Şenbük köylerinde yoğun bir çalışma yapılmıştır. Netice olarak halkın değişime hazır olduğu ortaya çıkmıştır. Bizlerde bu düşüncelerini sandığa yansıtmalarını dileyerek Belen’de sosyal belediyeciliği Belen halkıyla buluşturacağımızın sözünü verdik. Belen’de çalışmalarımız hızla devam edecek” dedi.

Bilen ayrıca, 2 Mart 2014’te saat 12.00’da gerçekleştirecekleri Belen Merkez Seçim Bürosunun açılışına tüm CHP’lileri ve Belen halkını davet etti.

chp belen29

Meclis Listesi Kesinleşti

Öte yandan CHP Belen Belediye Meclis Üye Listesi de kesinleşti. Fevzi Yüksel’in Başkan Adaylığı ile birlikte meclis üyelerinin listesi de şöyle oldu: 1-Halil İbrahim Çebişçi: Müteahhit, 2-Nihaddin Şimşek: Emekli İnşaat Teknikeri, 3-Cengiz Gündüz: Doktor, 4-Mehmet Kalabak: Emekli Öğretmen, 5-Ahmet Özdemir: Esnaf, 6-Güllü Küçük: Ev Hanımı, 7-Mehmet Yalçın: Emekli, 8-Hasan Börklü: Emekli Polis, 9-Nevzat Şaşmaz: Emekli, 10-Kenan Dilberoğlu: İşçi, 11-Abdurrahim Kılıç: İşletmeci, 12-Celal Koldakoç: Emekli, 13-Sebahattin Batman: İşçi. Kontejan: 1-Hatice Bilen: Ev Hanımı, 2-Bahaettin Çamlıyurt: Emekli.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here