“Belenlilerin Bizlerden Beklentileri Yüksek”

0
128

belen belediyesi1Belen Belediye Başkanı Vurucu, Bir Yıllık Değerlendirme Yaptı

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Kurtoğlu Restoranda basın toplantısı düzenleyerek yapılan çalışmalar ve devam eden projeler hakkında basın mensuplarına bilgiler verdi. Başkan Vurucu, bu toplantıda Başkanlık Makamına geldiği günden bu yana yapılan çalışmalar, hizmetler ve gerçekleştirmeyi düşündüğü büyük projelerden bahsetti.

Toplantıya Belen Belediyesi daire müdürleri, belediye meclis üyeleri ile Belen ve İskenderun’da faaliyet gösteren basın mensupları katıldı.

belen belediyesi2

Belen’in yaz mevsiminde çeşitli yörelerden gelen binlerce vatandaşlarla nüfus artışının yaşandığı bir bölge olduğunu kaydeden Başkan Vurucu; “Belenlilerin bizlerden beklentileri yüksek. Seçimden önce insanlarımıza sunmuş olduğumuz ‘Seçim Beyannamesi’ var. Dolayısıyla bizim seçim öncesi verdiğimiz vaatlerimizi yere düşürmememiz lazım. Bundan sonraki süreçte bir taraftan seçim beyannamesini bir taraftan da Belen’in ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak daha programlı, daha önünü net gören bir çalışma ortamı oluşturmamız gerekiyor” dedi.

30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerin ardından geçen 1 yıl zaman zarfında Belen Belediyesinin yaptığı çalışmalar hakkında değerlendirme yapan Vurucu, söz konusu çalışmalar hakkında slayt gösterisi eşliğinde sunum yaptı.

belen belediyesi3

Mali yapı, Fen İşleri Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Park Bahçe Müdürlüğü, Temizlik İşleri Amirliği, Garaj Amirliği bünyelerinde yapılan çalışmaları tek tek sıralayan Başkan Vurucu hayata geçirmeyi planladığı projeleri de anlattı.

Sohbet ortamında geçen toplantı basın mensuplarının Başkan Vurucu’ya yönelttiği sorularla devam etti. Toplantı sonunda Belediye Başkanı Vurucu, projeleri arasında yer alan tarihi yerleri, basın mensuplarının canlı olarak görmeleri için Kilise, Kanuni Sultan Süleyman Kervansarayı, Kabaltı, Gazi Abdurrahman Paşa Türbesi ve Kuş Gözlem Merkezi’ni basın mensuplarına gezdirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here