Belen’de Gençlik Hayır Diyor!

0
215

chp belen-gençlik6Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen Gençlik Kolları, geçtiğimiz hafta sonu genişletilmiş Gençlik Kolları toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıdan ‘Gençlik Tek Adam Rejimine Karşı! Gençlik Diktaya Karşı!’ mesajı çıkarken, referandumun yapılacağı 16 Nisan tarihine mücadeleye devam etme kararı alındı.

Toplantıya katılan gençlere yönelik konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen Gençlik Kolları Başkanı İklime Kabasakal; “Değerli genç yoldaşım, şimdi safları sıklaştırma zamanı. Mesele Memleket meselesidir. Hepimizin ortak kaygısı memlekettir. Can yoldaşlarımızla o ‘Hayır’lı güne kadar mücadeleye devam edeceğiz” diye konuştu.

chp belen-gençlik7

Genişletilmiş Gençlik Kolları Toplantısının sonrasında bir değerlendirme yapan Kabasakal; “Cumhuriyet Halk Partisi Belen Gençlik Kolları olarak, genişletilmiş Gençlik Kolları toplantımızı büyük bir katılımla gerçekleştirdik. Belen’de gençliğin gücü 16 Nisan’da bu korku düzenini sandığa gömecek! Buna inanıyoruz ve kararlıyız! Belen’de Vatansever gençler Memleket için ‘Hayır’lı bir seçime gidecek! Gençlik Tek Adam Rejimine Karşı! Gençlik Diktaya Karşı!” değerlendirmesinde bulundu. (Haber: Meral SADREDİN)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here