Bahçeşehir 100. Gün Kutlaması

0
597

bahçeşehir koleji2Bahçeşehir Okulları İskenderun Kampusu’nda, bir Bahçeşehir geleneği olan Ana Sınıfları 100. Gün Şenliği 5 Mart Cumartesi günü gerçekleştirildi. 3 yaş, 4 yaş, 5 yaş ana sınıfı öğrencilerinin, okula başlamalarının 100. gününü kutladıkları etkinlikte aileler misafir edildi.

Açılış konuşmasını Mavi Sınıf’ın öğretmeni Birgül Türkay yaptı. Bir çocuğun öğrenmesinin en yoğun olduğu, temel alışkanlıkların alındığı ve zihinsel yeteneklerinin hızlı bir biçimde gelişip biçimlendiği dönem olan 0-6 yaş arasındaki sorumluluklarının bilincinde olarak uyguladıkları Beyin Temelli Öğrenme Modeli hakkında bilgi veren Türkay, bu modeli uygularken, bilgiyi ezberlemek yerine bilgiyi anlamlı hale getirmenin esas olduğunu açıkladı.

bahçeşehir koleji3

Konuşmanın ardından Şenliğin başında öğrenciler, okulların açıldığı günden bu yana öğrendiklerini başarılı sahne performanslarıyla velilerine sundular. Özellikle söyledikleri İngilizce şarkılar, BSK (Bahçeşehir Sportif Koordinasyon) etkinliği ve Orff aletleriyle sundukları ritm gösterisi büyük beğeni topladı. Ayrıca minik öğrencilerin Tavşan rondu, Kovboy dansı gibi gösterilerdeki büyük başarısı izleyiciler arasında da coşku yarattı. Sahne şovunun ardından öğrenciler ve öğretmenleri, Okul Müdürü Mustafa Uçan’ın da katılımıyla 100. gün pastasını kesti.

bahçeşehir koleji4

Pasta kesiminin sonrasında Bahçeşehir Okulu’nun okul öncesi katına inildi. Burada bugün için özel olarak hazırlanmış, 100 temalı dekorların arasında, sıcak bir sohbet yanında konuklara çay ikramında bulunuldu. Öğrencilerin doğum günlerinin tek-tek kutlanmadığı Bahçeşehir Okulları, 100. gün etkinliği hem okula başlamış, ailelerinden bağımsız olarak bir şeyler başarmış olmanın gururunu hem de topluca bir kutlama yapmanın mutluluğunu öğrencilere ve ailelerine yaşattı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here