Belen Belediyespor Avantaj Yakaladı!

0
164

spor-amatör lig7Hatay Amatör Küme Süper Ligi Play-Off Müsabakaları Başladı. 3’lü Turnuvanın İlk Maçında Belen Belediyespor, Güçlü Rakibi Defne 2013 Spor’u 1-0 Mağlup Etmeyi Başardı…

2014-2015 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme Süper Ligi play-off müsabakaları başladı. İskenderun 5 Temmuz Stadı dış sahada oynanan ilk karşılaşmada Belen Belediyespor, güçlü rakibi Defne 2013 Spor’u 1-0 mağlup etti.

Hatay bölgesi hakemlerinden İbrahim Özdemir, Bekir Özçelik ile Murat Yüzgüleç’in yönettiği karşılaşmada Belen temsilcisine üç puan kazandıran golü 6. dakikada Özgür attı. Belen Belediyespor’un kalecisi Kenan, yaptığı güzel kurtarışlarla takım arkadaşlarına büyük moral verdi.

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu da Belen Belediyespor ile Defne 2013 Spor karşılaşmasını taraftarlar arasında sonuna kadar izledi. Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından, soyunma odasına giden Vurucu, elde ettikleri galibiyetten dolayı başta teknik heyet olmak üzere emeği geçen futbolcuları tebrik etti.

spor-amatör lig8

CHP Milletvekili Aday Adayı Turan Başarılar Diledi

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Mustafa Kamil Turan da Belen Belediyespor ile Defne 2013 Spor arasında oynanan play-off  ilk karşılaşmasını izleyenler arasındaydı. Milletvekili Aday Adayı Turan, karşılaşma öncesinde maçın hakemleri ve her iki takım futbolcularına başarılar dileyerek çiçek ikram etti. Turan’ın bu jesti taraftarlar tarafından alkışlandı.

İkinci Maçta Belen ve İskenderun Temsilcileri Kapışacak

Hatay Amatör Küme Süper Ligi play-off karşılaşmalarının ilk maçında Defne 2013 Spor takımını Özgür’ün attığı golle 1-0 yenerek üç puanın sahibi olan Belen Belediyespor, ikinci karşılaşmasını İskenderun Belediye Gençlik ve Spor kulübüyle 30 Mart Pazartesi günü (bugün) 5 Temmuz Stadında oynayacak. Belen Belediyespor ile İskenderun Belediye Gençlikspor arasında oynanacak olan play-off ikinci maçının da çekişmeli ve zevkli geçmesi bekleniyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here