Belediye Personeli Maaşını Artık Halk Bankasından Alacak

0
121

İskenderun Belediyesi ile Halk Bankası arasında ‘Maaş Ödeme ve Promosyon Protokolü’ imzalandı.

‘Maaş Ödeme ve Promosyon Protokolü’, Belediye Meclis Salonunda, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve Halk Bankası Adana Bölge Koordinatörü Mustafa Atlı, yetkili sendikalardan Hak-İş Temsilcisi Mehmet Yetim ve Bem-Bir-Sen işyeri temsilcisi Ersin Kaya arasında imzalandı.

‘Maaş Ödeme ve Promosyon Protokolü’ Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in makamında Halk Bankası Adana Bölge Koordinatörü Mustafa Atlı ile Başkan Dingil tarafından imzalandı. Protokol ile ilgili bilgiler veren Halk Bankası Adana Bölge Koordinatörü Mustafa Atlı; “İskenderun Belediyesi ile yaptığımız protokol gereği belediyede çalışan işçi, memur ve sözleşmeli personel toplam 405 kişiye kişi başı 56,64 TL toplamda 3 yıl için 2 Bin 039 TL promosyon verdik. Protokol 3 yıllıktır. Halk bankası olarak İskenderun Belediyesinin yanındayız. Kredi konusunda da elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Ayrıca personelin bankamızdan gerçekleştireceği işlemlerden ücret alınmayacak” şeklinde konuştu.

Belediye personelinin maaşını Halk Bankasından alacağını kaydeden Belediye Başkanı Seyfi Dingil, en yüksek rakamı verdikleri için Halk Bankasıyla anlaşmaya vardıklarını ifade ederek; “Belediye personelimiz üç yıl süreli olarak maaşlarını Halk Bankasından alacaktır. Belediyemiz personelinin maaş alacağı bankanın belirlenmesi ve promosyon verilmesi noktasında en yüksek rakamı Halk Bankası vermiştir. Bu nedenle Halk Bankası ile İskenderun Belediye Başkanlığı olarak protokol imzaladık. Ayrıca belediyemiz personeline promosyon müjdesi verdik. Personelimizin faydasına olan her türlü projeye sıcak bakıyoruz. Her zaman personelimizin yanındayız” diye konuştu. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here