Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e Teşekkür Ziyaretleri

0
71

İskenderun Motocross Ekibi ve Denizciler Mahalle Muhtarı Ali Rıza Kekeç, Azganlık Mahalle Muhtarı Murat Saraç ve Çınarlı Mahalle Muhtarı Necati Bahriyeli İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret ederek vermiş olduğu desteklerden ve hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “İskenderun Motocross Ekibi hafta sonunda bölge genelinde düzenlenen yarışmalara katılarak kentimizi en iyi şekilde temsil ettiler. Bizlerde lojistik destek vererek kulübe yardımcı olduk. Bu tür organizasyonlara Spora ve sporculara her zaman destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Motocross ekibide desteklerinden dolayı Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür ettiler.

Denizciler Mahalle Muhtarı Ali Rıza Kekeç, Azganlık Mahalle Muhtarı Murat Saraç ve Çınarlı Mahalle Muhtarı Necati Bahriyeli’de mahalle yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür ederek; “Sağ olsun Belediyemiz mahallemizde ihtiyaç olan yerlerde çalışmalar yapıyor. Başkanımızla her zaman iletişim hakindeyiz. Çalışmalarında başarılar diliyoruz” şeklinde görüş beyan ettiler.

Başkan Seyfi Dingil’de ayrım yapmadan her yere hizmet etme gayretinde olduklarını söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here