Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Annelerimiz En Büyük Hazinemizdir”

0
61

anneler günü4İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Pazar günü kutlanacak Anneler Günü nedeniyle mesaj yayımladı. Başkan Seyfi Dingil, annelerin sahip olunan en değerli hazineler olduğuna vurgu yaptı.

Başkan mesajında; “Hayatımızın her anında yanı başımızda olan, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren annelerimiz; ilk öğretmenimiz, hayat boyu yaşamımızdaki en büyük hazinemizdir. Annelerin önemini belirtmek için yüce Peygamberimiz, “Cennet annelerin ayağının altındadır” demiştir.

En değerli varlığımız, baş tacımız annelerimizin en mutlu anlarımızda olduğu gibi, başa çıkamadığımız tüm güçlüklerde sığındığımız, yanımızda bulacağımızdan emin olduğumuz annelerimizin gülen yüzleri de bizim için çok değerlidir.

Bu duygu ve düşüncelerle; bizleri koruyup kollayan, mutluluğumuzu kendi mutluluğu, üzüntümüzü kendi üzüntüsü bilen, başımızın tacı annelerimize selam ve sevgilerimi iletiyor; sağlık ve mutluluklar diliyor; tüm kadınlarımızın Anneler Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here