Karasayar; “Annelerimiz Sağlıklı Bir Toplumun Temel Taşıdır”

0
48

anneler günü3Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar önümüzdeki hafta sonu kutlanacak olan Anneler Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı.

Annelerin yaşam şartlarının iyileştirilmesiyle yetişecek neslin de mutluluğunun artacağına vurgu yapan Karasayar; “Annelerimiz sağlıklı bir toplumun temel taşıdır. Onların yaşam şartlarının iyileştirilmesi, mutlu ve güvenli, kaygılardan uzak bir hayat sürmeleri, şüphesiz yetiştirecekleri nesillerin mutluluğu için de vazgeçilmez bir önem taşımaktadır. Ömürlerini biz evlatlarının mutluluğu için feda eden, kendisinden ziyade bizlerin mutluluğu ile mutlu, kederleriyle hüzünlenen annelerimize sevgimizi göstermenin en iyi yolu, onlara emeklerinin boşa gitmediğini hissettirmek, gurur duyacakları evlatlar olmak, sorumluluklarının bilincinde olan bireyler olmak ve başarılarımızla onların yüzünü güldürmektir.

Annelerin istediği tek şey hatırlanmak ve çocuklarını her an yanında görmektir. Dolayısıyla anneler günü onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek için bize sunulan bir fırsattır. Yerleri doldurulamaz annelerimizden hayatta olmayanlara rahmet dileklerimi, yaşayan annelerimize ise uzun ömür diliyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here