Başkan Savaş’ın Anneler Günü Mesajı

0
70

anneler günü5Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, anneler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Hz. Muhammed (S.A.V.)’in “Cennet anaların ayakları altındadır” hadisini hatırlatan Başkan Savaş, annelerin sadece bir gün değil, her gün hatırlanması gerektiğini ifade etti.

Bizleri dünyaya getiren ve büyük fedakârlıklarla büyüten annelerimizin, haklarını ödemenin imkânsız olduğunu hatırlatan Başkan Savaş;  “Kaç yaşında olursak olalım, hangi makamda olursak olalım, başımız sıkıştığı zaman dünyadaki en güvenli limanlarımız olan annelerimize koşarız” diye konuştu.

Annelerimizin bizlere duyduğu sevginin hiçbir maddi değer ile ölçülemeyeceğini de ifade eden Başkan Savaş; “Özellikle kurtuluş savaşı yıllarında Türk annelerinin gösterdiği fedakârlık dünyaya örnek olmuştur. Bu vatan toprağı üzerinde yaşayan her insan, annesiyle ne kadar gurur duysa azdır.  Bizleri dünyaya getiren, büyütüp yetiştiren, sevgiyi, saygıyı öğreten, yaşamın en kutsal vazifesini yerine getiren annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, bütün annelere sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here