Belediye Başkanı Civelek Sanayi Esnafının Konuğu Oldu

0
93

civelek-sanayi1“İskenderun’un En İyi Ustaları Sanayi Sitesinden Çıkmıştır”

Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yusuf Civelek, sanayi esnafının konuğu oldu. Sanayi Sitesindeki Oto Makas Ustası Sabahattin Temiz’in işyerine konuk olan Belediye Başkanı Civelek, yapılan ve yapılacak olan çalışmalara değindi.

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, partililer ve sanayi esnafının da katıldığı kahvaltılı toplantıda, sanayi esnafı ile bir arada olmaktan dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Civelek; “Esnafımıza önem veriyoruz. Sanayi esnafına ve küçük sanayi sitesindeki üretime her zaman ihtiyacımız var. Çıraklıktan başlayarak, bizzat üretimin içinde, ustalar, kalfalar ve teknik elemanlar yetiştirmiştir. İskenderun’un en iyi ustaları sanayi sitesinden çıkmıştır. Bunların arasında büyük ölçekli işletme kuran başarılı girişimcilerimiz de var” dedi.

civelek-sanayi2

Yerel yönetimlerin halkın yaşamını kolaylaştırması, mutluluğunu arttırması ve adaleti sağlaması gerektiğini vurgulayan Belediye Başkanı Civelek, bu bilinçle halka hizmet verildiğini kaydetti.

Halkın teveccüh gösterdiği, tekrar göreve getirdiği takdirde, en önemli projenin kentsel dönüşüm projesi olduğunu, halkın mağdur edilmeden yapılacağını belirten Belediye Başkanı Civelek;  “İskenderun her geçen yıl daha çağdaş, daha modern, daha yaşanılır bir kent olacak” diye konuştu. Yöneticilerin herkesi yurttaş olarak görmesi gerektiğini, toplumda huzurun ancak böyle sağlanabileceğini belirten Belediye Başkanı Civelek, bu bilinçle halka eşit ve adil hizmet verildiğini söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here