Bekir Altan, Çukurova Üniversitesindeki Söyleşiye Katıldı

0
248

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Çukurova Üniversitesinde İstatistik bölümü öğrencileri ile söyleşi yaptı.

Çukurova Üniversitesinde İstatistik bölümü son sınıf öğrencileri için düzenlenen “İş Hayatında İstatistiğin Önemi” adlı konferansa konuşmacı olarak katılan Başkan Bekir Altan, tecrübelerinden ve yönetim anlayışından bahsetti.

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan;  “Yapılan istatistik çalışmaları ve anketler ile halkımızın isteklerini tespit edip daha kaliteli hizmetler sunuyoruz. Kamuoyu yoklamaları sayesinde halkımızın nabzını tutuyoruz, onlar ile birlikte şehrimize hizmet ediyoruz. Payas’ın ilçe olma sürecinde kendimizi ifade ederken en büyük yardımcımız yaptığımız istatistik çalışmalar olmuştur” diyerek öğrencilere istatistik çalışmaların yönetimde nasıl kullanıldığını anlattı.

Söyleşiye, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Adana Bölge Müdürlüğü yöneticilerinden ve Çukurova Üniversitesi İstatistik Bölümü Öğretim Görevlisi Lutfi Doğan, Sunar Mısır A.Ş. Genel Müdürü Hüseyin Çomu, Çukurova Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sadullah Sakallıoğlu ve İstatistik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selahattin Kaçıranlar katıldı.

Payas Belediye Başkanından Hassa’ya Yardım Sözü

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş’ın davetlisi olarak Hassa’ya da gitti. Hassa’da yapılan çalışmaları inceleyen Payas Belediye Başkanı Altan’a, Hassa Belediye Başkanı Karataş bilgiler verdi. Yeni yapılan Belediye binasını gezen Başkan Altan hayırlı olmasını temenni etti. Hassa’da yapılacak dere ıslahı ile hizmete sunulacak mesire alanı için bilgi alan Başkan Altan, peyzaj konusunda Hassa Belediyesine yardımcı olacağını belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here