Basketbol Şampiyonası, Karasayar’ın Girişimiyle Yeniden İskenderun’da!

0
128

basketbol-karasayar12016-2017 eğitim ve öğretim yılı spor faaliyetleri arasında yer alan Liselerarası Genç Kız-Erkekler Türkiye Basketbol şampiyonası grup finalleri İskenderun’da yapılacak.

Federasyonun, Liselerarası Türkiye Basketbol grup finallerini İskenderun’a almasına rağmen müsabakaların Antakya’ya kaydırılması yönünde başlatılan çalışmalar sonucunda müsabakalar Antakya’ya alınmıştı. Konuya duyarsız kalmayan Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar’ın girişimleri sonucu müsabakalar yeniden İskenderun’a alındı.

16-19 Şubat tarihleri arasında yapılacak Türkiye liselerarası Genç Kız-Erkek Grup Final Maçları Bilecik, İzmir, Sivas’ın il merkezlerinde ve ilimizde de İskenderun’da yapılacak. Federasyonunun fikstüründe maçların oynanacağı tarih ve yerler yayınlanmasına rağmen Hatay’daki final maçlarının Antakya’da oynanacağının duyulması tepkilere hedef oldu. Tepkileri ve gelişmeleri haber alan Milletvekili Orhan Karasayar, Gençlik ve Spor İl müdürü ile görüşerek final maçlarının İskenderun’da oynanması için gerekli düzeltmeyi yapmasını istedi. Yapılan girişimler ve tepkiler sayesinde müsabakaların İskenderun’da oynanacağını öğrenildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here