Karaağaçspor, Samandağspor’a Boyun Eğdi! 2-4

0
327

karaağaçspor152016-2017 Futbol Sezonu Hatay 1. Amatör Küme Play-Off karşılaşmalarına, Hatay’ın muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarla devam edildi. Sporseverler bu hafta sonu önemli bir maça tanık oldu. Play-Off karşılaşmalarının iddialı ekiplerinden Karaağaçspor ile Samandağspor karşı karşıya gelirken, bu önemli maçı Hatay bölgesi hakemlerinden Mehmet Cem Hanoğlu yönetti. Hanoğlu’nun yardımcılıklarını da Musa Şanverdi ile Derviş Verimlibağ yaptı. İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan müsabakada Karaağaçspor, Samandağspor’a 4-2 mağlup oldu.

samandağspor2

Karaağaçspor U-15 Takımı Kupasını Aldı

Karaağaçspor U-15 takımı da Sümerspor’u yenerek Türkiye Şampiyonası öncesinde play-off maçlarına iyi bir başlangıç yaptı. Karaağaçspor maç öncesi şampiyonluk kupasını da aldı.

Play-Off maçının ilk karşılaşmasında Karaağaçspor, Sümerspor’u 6-0 mağlup etti. Karaağaçspor’un gollerini Onur Sucu, Ömer Yıldız Taş, Muhammed Çelik, Emir Göl, Can Güleryüz, Memet Ali Ekenel attı.

karaağaçspor16

Karaağaçsporlu futbolcular, Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksinde Türkiye Şampiyonasına gitme yolunda play-off mücadelesi öncesi U-15 A Grup Birincilik Kupasını Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mehmet Öztürk ve Genel Sekreter Abdulhalik Görün’den teslim aldılar.

Karaağaçspor yönetiminden konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Şampiyonluk Kupasına ulaşmamızda emeği geçen herkesi kutluyor, teşekkürlerimizi iletiyoruz” dediler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here