Başkandan Geri Dönüş Mesajı!

0
18

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kente dönüş müjdesini verdi. Açıklamalarında; “Takımın kaptanı olarak çok şükür gemiyi limana yanaştırdım. Bu mutluluk ve gurur paha biçilemez!” ifadelerini kullanan Başkan Bolat, tüm kent dinamiklerinin desteği ile daha iyi yerlere gideceklerine vurgu yaptı.

Turuncu-Mavili temsilcimiz bu haftadan itibaren bölgemize dönüş yapıyor. Adeta herşeye ‘Yeniden’ Başlayacak olan İskenderunspor önümüzdeki hafta sonu İnegölspor’u ağırlayacak. Turuncu-Mavililer hafta içinde kendi tesislerinde antrenmanlara başlayacak ve rakibi İnegöl’ü Osmaniye 7 Ocak Stadyumunda ağırlayacak. Osmaniye’deki mücadele 5 Kasım Pazar günü saat 14.00’te başlayacak.

Kulüp Başkanı Hakan Bolat da geri dönüş mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Deprem sonrasında ligden çekilmediklerini, bu son dönemde kentten uzakta iken çok sıkıntı çektiklerini de sözlerine ekleyen Bolat, açıklamalarında şunları ifade etti;

Asla Geri Adım Atmadık…

“6 Şubat tarihinde ülkemizde meydana gelen deprem felaketi sonrası İskenderunspor Kulübü olarak yaşadığımız tüm zorluklara ve sıkıntılara rağmen ligden çekilmeyerek mücadelemize devam ettik. Hatırlayacağınız gibi o dönem takımımız yarı final oynayarak büyük bir başarı örneği gösterdi ve 1’ci Ligin kapısından döndü.

Bu şehrin umutlarını, çocuklarımızın hayallerini düşünerek asla geri adım atmadık. Şehrimizden ayrıldıktan sonra deplasmanlarda, İstanbul’da maddi ve manevi birçok sıkıntılar yaşamış olsak da asla pes etmedik. Yine kendi gayretlerimiz ile sıkıntıları çözerek takımımızı ayakta tuttuk. Sevdamız, çocukluk aşkımız İskenderunspor’un kapısına kilit vurdurmadık. Biz var oldukça takımımız ayakta kalacak dedik.

Gemiyi Limana Yanaştırdım

Geldiğimiz noktada ise çok şükür yeniden İskenderun’umuza geri döndük. Tabiri caizse takımın kaptanı olarak çok şükür gemiyi limana yanaştırdım. Bu mutluluk ve gurur paha biçilemez!

İnşallah bundan sonraki süreçte kıymetli taraftarlarımızın, iş insanlarımızın, şehir yöneticilerimizin, sponsorlarımızın ve tüm dinamiklerimizin desteğiyle çok daha iyi yerlerde olacağız. İnancımız tam, başaracağız. Yaralarımızı hep birlikte saracağız.”

Gol Düellosunu Fethiye Kazandı!

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz İskenderunspor, geçtiğimiz hafta sonu Fethiye İlçe Stadında oynanan karşılaşmada rakibi Fethiyespor’a 4-3 mağlup oldu. Taner Tuncer, Serdar Osman Akarsu ile Mustafa Tosun hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada ev sahibi Fethiyespor’un gollerini 16. ve 45+3. dakikada Selçuk Alibaz, 18. dakikada Murat Yılmaz, 81. dakikada da A.Mert Çayır attı. Temsilcimiz İskenderunspor’un gollerini ise 5. dakikada İlyas Yılmazer (k.k), 12. ve penaltıdan 28. dakikada Süleyman Güneş kaydetti.

Topladığı 26 puanla liderlik koltuğunda Amed Sportif Faaliyetlerin oturduğu grupta Turuncu-Mavili ekibimiz ise 13 puanla 9. sırada bulunuyor. Lideri 24 puanlı Isparta 32 spor ve 22 puanlı GMG Kastamonuspor takip ediyor. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here