Başkan Tosyalı, Savaş Mahallesi Sakinleriyle Bir Araya Geldi

0
62

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Savaş Mahallesi 57 ve 58. sokak sakinleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Savaş Mahallesi Muhtarı Meral Kireççi Gürlek’in daveti üzerine Saklı Bahçe Kahve Evinde esnafla bir araya gelen Başkan Tosyalı, vatandaşların taleplerini dinledi ve gerekli yerlere de talimat verdi.

Kahvaltı öncesinde konuşan Başkan Tosyalı; güzel bir ortamda Savaş Mahallesi Muhtarı ve mahalleliyle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek; “Mahalle sakinlerimizin istekleri varsa onları dinleyeceğiz ve biz yaptıklarımız hakkında bilgi vereceğiz. Bunu her gün yapıyoruz, sık-sık şehrimizin belli noktalarında. Şehrimizin güzel insanlarıyla bir araya gelip onların fikir ve düşüncelerini alarak eksiklerimizi hızla gidermeye çalışıyoruz. İletişim sayesinde İskenderun’daki birçok olumsuzluğu, görmek istemediğimiz şeyleri, sorunları ortadan kaldırarak daha uygun şartları sağlamış bulunmaktayız” dedi.

Daha sonra mahalleli ile kahvaltı yapan Başkan Tosyalı, mahallelinin isteklerini dinledi. Parke ve aydınlatma konusunda taleplerini dile getiren mahalle sakinlerini dinlayan Tosyalı çalışmaların yapılması adına gerekli yerlere talimatlarını da verdi.

Etkinliği değerlendiren Mahalle Muhtarı Meral Kireççi Gürlek de mahallelinin buluştuğu sabah kahvaltısında İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın mahalle sakinleri ile sohbet etme imkânı bulduğunu kaydederek; “Başkanımıza 57 ve 58. sokaktaki parke taşlarının değişmesi ve sokakların ışıklandırılması talebimizi ilettik. Sağ olsun kendisi de bizleri dinledi ve gerekli yerlere talimatları verdi. Mahallelimizin istekleri doğrultusunda görevimizi layıkıyla yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here